Stjernetegn

Finn den perfekte julegave blant våre stjernetegn. Et sølvsmykke som kan brukes av både han og henne, liten og stor 🙂 Eller kos deg med karakteristikkene av de forskjellige tegn 🙂

Anhengene koster 149,- uten kjede, og 198,- med kjede, leveres i sort fløyelspose

Væren anheng

Væren: Væren er alltid kraftig, full av følelser og tenker hurtig. Han er selvstendig, frimodig, troverdig, ivrig, energisk og oppfarende. Han vil gjerne bli banebryter i det som han arbeider med, men har ikke utholdenhet eller tålmodighet til å bli ferdig med tingene, særlig ikke hvis de tar for lang tid. Ofte er han også for hurtig og iverksetter ting hals over hode. På grunn av sin brå oppførsel blir væren lett sint, men det varer ikke lenge. Væren er et initiativrikt ildtegn og hans energi er utadvendt.

 

 

Tyren anheng

Tyren: Tyren er som oftest praktisk og jordbunden, tålmodig og rolig. Han er utholdende, stø, trygg og flink til å organisere. Tyren vil gjerne oppnå synlig resultat av det han påtar seg. Han er dyktig og vil ikke høre at det ikke går an å gjøre noen ting. Tyren er konservativ og denne egenskapen kan føre til trassighet og ubøyelighet og det at tyren stritter imot forandringer. Tyrens ro kommer ham ofte til gode, men kan også gjøre ham lat og nytelsessyk. Tyren er et stabilt jordtegn og energien er introvert.

 

 

Tvillingene anheng

Tvillingene: Tvillingene er allsidige, sosiale, snakkesalige og livlige. De er muntre og kan av og til bli ertende, men er alltid optimistiske. Tvillingenes allsidighet fører til at de kjeder seg over rutine arbeid, og de har det med å gå fra en ting til noe annet raskt elle ha for mange jern i ilden på en gang. De elsker nyheter og trenger stimulerende kameratskap for å trives. Av og til kan det føre til rastløshet og ansvarsløshet og tvillingene kan være nokså overflatiske når de kommuniserer med andre. Tvillingene er et lufttegn med skiftende og utadvendt energi.

 

 

Krepsen anheng

Krepsen: Krepsen er følsom, følelsesrik, bekjeden, omtenksom og praktisk. Han er hjemmekjær og trenger mye trygghet fra familie og miljø for å ha det godt. Han har stor trang til å beskytte alt og alle omkring seg. Barn trekkes lett til krepsen, men han er også stor dyrevenn og miljøvenn. På grunn av sin beskjedenhet kan krepsen lett være blyg, uberegnelig og selvmedlidende og glemmer ofte å uttrykke sine følelser til dem som han elsker. Han mener at alle skal se dem. Krepsen er et initiativrikt vanntegn og hans energi er introvert.

 

 

Løven anheng

Løven: Løven er selvstendig, levende, energifull og myndig. Han er også åpen, ærlig, trygg, gavmild og storsinnet. Løven er en storartet idealist, og er på grunn av sin storartethet ofte misforstått av sine medmennesker. Han trenger å være midtpunktet for all oppmerksomhet og befinner seg godt i rampelyset. Løven har ofte fasttømrede meninger og liker godt å lede, på samme tid som han vil være i et kreativt miljø. Løven kan ofte bli maktsyk, egoistisk og krevende, men han liker å være lat innimellom når han arbeider på store prosjekter. Løven er et stabilt ildtegn og energien er ekstrovert.

 

 

Jomfruen anheng

Jomfruen: Jomfruen er nøyaktig, samvittighetsfull, arbeidsom, kritisk og hjelpsom. Hun vil ha alle ting på rekke og rad og blir ofte sittende fast i sin egen organisering. Jomfruen vil oppnå resultat i det hun driver med og har gode forretningsegenskaper. Hun er dyktig og har praktisk sans, men kan av og til bli for pedantisk og masete. Jomfruens kritikk blir oftest vendt mot henne selv og stammer ofte fra perfeksjonisme. Jomfruen er stadig opptatt av å arbeide med nye oppgaver, men er likevel ofte redd for forandringer og nye omstendigheter. Hun er konservativ i klesveien og kan være en stor samler. Jomfruen er et skiftende jordtegn og energien er introvert.

 

 

Vekten anheng

Vekten: Vekten er sosial, kunstnerisk, vennlig, glad i å diskutere. Han søker stadig balanse og er derfor flink til å forhandle og skape enighet. Vekten har stor rettferdighetsfølelse, og vil først ta avgjørelser etter at han har sett på alle sider av saken. Han er full av ideer og kreativ og en stor optimist. På grunn av at vekten stadig søker balanse, kan han bli ubestemt og vaklende når han skal ta en beslutning. Siden han ofte ser etter andres hensikter kan han også virke påvirkende på andre. Vekten er et initiativrikt lufttegn og energien er ekstrovert.

 

 

Skorpionen anheng

Skorpionen: Skorpionen er følsom, følelsesrik, hemmelighetsfull og utholdende. Som oftest har han gode psykiske egenskaper og kan lett gjennomskue mennesker. Skorpionen er dirigerende og søkende og vil komme til bunns i alle ting. Han søker dype følelsesmessige forbindelser med andre mennesker, har få venner, men er trofast overfor den som blir hans venn. Skorpionen er forsiktig og stø og kan lett bli en einstøing. Han trenger å være alene av og til for å fornye energien sin. På grunn av sin følsomhet hender det at skorpionen forsterker tingene, men samtidig kan han glemme å uttrykke følelsene. Da lader han dem opp i sitt indre og eksploderer, ofte på verst tenkelige tidspunkt. Han overdriver ofte og glemmer sent det som blir gjort imot han. Skorpionen er et stabilt vanntegn, og energien er introvert.

Skytten anheng

Skytten: Skytten er allsidig, energifylt, selvstendig og åpen. Han er frittenkende, positiv og frisk i sitt vesen. Skytten elsker eventyr og er i sitt hjerte en reisende som alltid vil være høyt og lavt. Han liker ikke faste vaner og må leve et liv med hyppige forandringer. På grunn av sin allsidighet er skytten ofte rastløs og for hurtig når han skal utføre noe. Han har en tendens til å løpe fra en ting til den andre og virker derfor ofte ansvarsløs. Skytten er et skiftende ildtegn og energien er ekstrovert.

 

 

 

Steinbukken anheng

Steinbukken: Steinbukken er ansvarsfull, organisert, seriøs og myndig. Han er ærgjerrig og dyktig og oppnår sitt mål selv om det kan ta litt tid. Han er konservativ når det gjelder gamle skikker og vil vise omsorg i alt han gjør. Steinbukken er et stort familiemenneske og vil ta ansvaret for alt omkring seg. Han har god ordenssans og trang til å ha alt på rad og rekke. På grunn av sin konservatisme er steinbukken ofte vrang og stiv og kan bli følelsessmessig lukket. Denne stivheten kan også komme fram ved at kroppen, særlig halsen, blir stiv. Steinbukken er et initiativrikt jordtegn og energien er introvert.

 

Vannmannen anheng

Vannmannen: Vannmannen er oppmerksom, har et vidt utsyn, er sosial og selvstendig. Han går sine egne veier og prøver gjerne se tingene i sin helhet. Han er ofte sær og virker fjern. Vannmannen har en tendens til å se på tingene fra et vitenskapelig synspunkt og kan tenke på helheten, og kan ofte glemme seg selv. Til tross for at vannmannen er en revolusjonær, har han klare og sterke meninger og kan bli sta. Han kan bli følelsessmessig kald og ikke bry seg om andre mennesker, og kan virke sær. Han trives best i sosialt levende omgivelser og i skapende situasjoner. Vannmannen er et stabilt lufttegn og energien er ekstrovert

 

 

Fiskene anheng

Fiskene: Fiskene er følsomme, sensitive og kunstneriske og har sterk fantasi. De er allsidige og søkende med et stort vidsyn. De er åpne for de fleste ting, noe som ofte fører til at de blir for forståelsesfulle og tar inn over seg andres problemer. Fiskene har sterk intuisjon og er drømmende. De er ofte store idealister og interesserer seg for all slags hjelpevirksomhet og vil alle vel. Fiskene er ofte fleksible og har lett for å bli påvirket av andre, og skifter ofte mening om saker og ting. På grunn av sin drømmende karakter har de en tendens til å flykte fra realiteten og bli ansvarsløse., og de er ofte svake og vaklende når de må ta beslutninger. Fiskene er et skiftende vanntegn og energien er introvert.

Alle anhengene kan bestilles på e-post fra cassandra(a)silvermoon.no


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *