Hva skjer i 2012?

Vi nærmer oss dette året med stormskritt, men blir vi noe klokere på hva som egentlig vil skje da?

Det som er fakta er at Kina har 100 års jubileum som republikk. Dette får vi tro at ikke har betydning for verden forøvrig.

Den 6 juni er det en Venuspassasje (noe som kan ha en betydning og vi vil se nærmere på det i en senere artikkel)

6 november skal USA ha presidentvalg, har det virkelig gått så lang tid med Obama? Kan et valg utløse noen katastrofer?

Noen sportsbegivenheter er også på trappene i 2012, det er det jo hvert år.

I følge Hegnar online kan vi få lavere nettleie i 2012, positivt det vil nok mange si.

Det mest spennende er om de mange som har tolket mayaenes kalendre kan få rett i noen av sine spådommer. Mange mener at det kan være på sin plass å tenke seg om en ekstra gang. Være litt mer bevisst på hva man gjør og ikke gjør. Vise mer hensyn til både naturen og mennesker.

Mange teorier er fremsatt, og det er opptil flere datoer som kan være den aktuelle for en omskifting. Men om det er de magnetiske polene som vil skifte plass og i så fall, hva det vil gjøre med kloden vår. Eller om det er den menneskelige bevissthet som vil komme til et skifte. Det er det heller ingen som kan enes om.

Kun en ting kan det se ut til at det er full enighet om, nemlig at det ikke er mulig å bli enige. Det anes at vi kan ha et hysteri ala tusenårsskiftet i vente og det ble det heldigvis lite ut av.

Under vignetten «2012 – hva skjer?» kommer det til å samles opp linker, artikler, bilder, teorier osv knyttet til 2012 som årstall.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *