Hopi visdom 2010 – 2012

Hva vet urfolk som vi som lever i en altfor sivilisert verden har gått glipp av? Ganske mye vil jeg påstå. Og hopi indianerne anses som de som har tatt aller best vare på sine gamle tradisjoner.

For ei tid tilbake leste jeg at Hopiene nå sammenkaller folket sitt, i påvente av noe som skal skje i 2012. Mange profetier er publisert når det gjelder 2012 og det faktum at Maya kalenderen da avsluttes. Ikke så mange steder står det noe om hvordan de begynte sin tidsregning, men den som søker vil finne det også :) Det sies at det var da Venus dukket opp på himmelen i form av en komet. Mer om dette kan du lese her På den siden står det også veldig mye annet spennende om urfolket.

Men tilbake til Hopi indianernes visdom. Den deles sjelden med oss “utenforstående”. Indianerne holder den klokelig for seg sjøl. Nå er imidlertid tiden moden for at de vil dele litt av sin visdom med oss.
Meldingen fra de eldstes råd hos Hopiene for 2010 kan du lese her Jeg anbefaler den på det sterkeste

I min tid har jeg ofte søkt opp urfolks visdom. De har en måte å nærme seg naturen, universet, livet, ja helheten med vår væren på som jeg finner meget naturlig. At det viser at vår teknologiske utvikling er helt på trynet samtidig er logisk i mine øyne :) Myter og sagn fra urfolk gir oss leveregler som er unike. De forteller oss mye mer om hva som burde gjøres og ikke bør gjøres enn hva svære lovbøker kan klare. Helt utrolig…hopi indian


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *