Magiske pengeråd

Noen gamle og magiske råd om penger

For å aldri bli blakk: Ha en mynt med hull i på deg, gjerne rundt halsen i ei grønn silkesnor. Husk at denne mynten aldri må brukes til handel. 

Ikke betal regninger på en mandag, gjør du det så kommer du til å fortsette å betale ut penger resten av uka.

Finner du en mynt på gata så spytt på den før du tar den opp, da blir den lykkebringende.

Sett ei nål i veggen. Uansett hvor fattig du måtte bli så kan du aldri si at du ikke eier nåla i veggen. Virker kanskje litt rart dette, men det virker.

Om du skal gi bort en pung eller lommebok så legg i en mynt eller to. Da blir aldri mottakeren pengelens. Si gjerne i fra til andre om at du ønsker en slik gave sjøl også.

Firkløver – kaprifolblad – jernurt og alrunerot er alle urter som tiltrekker seg penger. Altså er de fine å ha som amuletter i pungen i sin.

3 grønne stearinlys skal visstnok hjelpe. Men dette rådet er jeg nok litt skeptisk til, jeg lærte det nemlig av ei som stadig er blakk…

Det finnes også et rituale som skal utføres ved nyttårsny. Men det er det tross alt en stund til. Kan jo hende jeg noterer det på dagen i dag når den tid kommer.

Ved foten av regnbuen finnes det en gryte med gull sies det.

Pengeolje: En magisk olje som du kan smøre deg selv og pungen med for å tiltrekke penger, men oppskriften på den vil jeg ikke avsløre. Ta kontakt med ei heks om du vil ha 🙂


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *