Farvel til småfolket for i år, god reise

Idag er siste dagen for mange av småfolket her til lands. Ifølge mytene reiser de nå tilbake til Island. Synd det, men der har de bedre muligheter for å klare seg gjennom vinteren. Her mangler vi de varme kildene, hulene og ikke minst hjemstedene til mange av småfolket.

Her fra øya er det noen som reiste idag. Ikke alle regner vi med, for klimaet her er mildt i forhold til i innlandet. Men noen har reist. Hvordan vi kan vite det? Enkelt. Når vi koker fisk til kattene setter vi kasserollen på trappa for avkjøling, kan jo ikke gi pusene glovarm mat heller. Oppå den kasserolla lå det en stor tallerken (som lokk) og oppå den igjen ei stor øks. Av fem fiskebiter ble to spist igår. Morpheus var på streif, kom hjem idag. Da matfar skulle hente fisken til han var det kun en bit igjen. Vi mennesker spiser ikke horngjel, ganske logisk når du ser hvor stygg den er 🙂horngjelUansett så lå tallerkenlokket fortsatt på. Øksa på plass oppå. Odin som er en schäfer klarer ikke å legge det på plass igjen, kattene har ikke sjans i det hele tatt. Det eneste fornuftige å tro er at småfolket har hatt behov for nistemat. Kanskje det var alven her

storvann_alv_liten


Kommentarer

Farvel til småfolket for i år, god reise — 4 kommentarer

  1. Tilbaketråkk: En historie om småfolket vårt | Cassandras hule

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *